(video) Chişinău: Un tânăr de 25 de ani s-a gândit să nu lase urme şi a furat o maşină cu un evacuator

O doamnă în vârstă de 46 de ani s-a adresat recent cu o plângere la Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani, comunicând că din curtea blocului de pe șos. Balcani cineva i-a furat automobilul, un Audi 80. În cadrul cercetărilor s-a putut afla cât de delicat a acţionat hoţul.

Ofițerii de investigație imediat s-au deplasat la fața locului împreună cu femeia pentru a stabili toate circumstanțele. Aceasta le-a spus oamenilor legii că de ceva timp automobilul stătea parcat în curtea blocului pentru că nu se folosea de el.

În cadrul acțiunilor întreprinse au fost analizate şi imagini de pe câteva camere de supraveghere din preajma locaţiei în care a avut loc furtul. Analiza lor a arătat că suspectul în comiterea infracțiunii a luat unitatea de transport cu ajutorul unei autospeciale cu platformă pentru evacuarea maşinilor.

Suma prejudiciului cauzat proprietarei a fost estimată la 19.000 lei. Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art.186 “Furt” a Codului Penal.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut la scurt timp. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 25 de ani, locuitor al capitalei, care şi-a recunoscut fapta şi a mai spus că a dus automobilul la metal uzat, obținând un profit în sumă de 5.000 de lei.

Tânărul este acum cercetat penal pentru furt, infracțiune care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cate-un-an-de-inchisoare-pentru-fiecare-este-pedeapsa-pe-care-o-risca-un-tanar-de-19-ani-pentru-furtul-unui-set-de-roti/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/