(video) Următoarea ţintă: Le Mans 2017. Toyota arată cele mai tari momente de la cursa din acest an

Ediţia din acest an a cursei de 24 de ore de la Le Mans (18-19 iunie) a atras atenţia lumii întregi după ce Toyota a pierdut laurii de aur pe ultima sută de metri.

Chiar şi aşa, Toyota spune că va lupta în continuarea pentru a arăta că are cele mai bune tehnologii şi cei mai performanţi bolizi.

Vezi şi: (video) Toyota a anunţat motivul pentru care maşina sa a eşuat la Le Mans

FOTO: fia.com
FOTO: fia.com

Recent, echipa sport a constructorului japonez a publicat un video în care rezumă toate evenimentele care s-au întâmplat timp de 24 de ore. Totodată aflăm şi nişte curiozităţi interesante despre participarea Toyota la competiţia din acest an.

Echipa Toyota de la ediţia 2016 a Le Mans a fost formată din 122 de membri. Cât priveşte cele două maşini puse în joc, acestea au făcut timp de 24 de ore 765 de tururi sau 10.425 de kilometri sau 18.533.776 de rotaţii a roţilor.

2016_LM_Wednesday_Quali1_4

Caracteristicile continuă prin numărul de pit stop-uri făcute – 56 la număr, şi numărul roţilor schimbate – 92.

Toyota mai spune că a mai avut nevoie de şase minute pentru a-şi atinge scopul, însă nu a fost să fie. Următoare ţintă e Le Mans 2017. Să le urăm succes!

Evenimentul a fost şi un loc de întâlnire a mai multor staruri de cinema, precum: Jackie Chan, Jason Statham, Brad Pitt, etc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/