(video) Renault anunţă ziua când ne va arăta noua generaţie a modelului Scenic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dezvăluit acum un an în timpul Summitului ChangeNOW de la Paris, conceptul Scénic Vision a anunțat al doilea pas al Renault pentru vehiculele electrice din segmentul C. A deschis calea către o mobilitate mai durabilă, sigură și incluzivă. Vizionar și explorator, a întruchipat cele mai avansate perspective tehnologice pentru decarbonizare.

Noul Renault Scénic E-Tech electric se va stabili în drumul pavat de Scénic Vision, fiind prima mașină de serie care întruchipează noua strategie de dezvoltare durabilă a mărcii: privind mediul, siguranța și incluziunea. Producătorul începe acum să-i dezvăluie silueta finală, deoarece o flotă de mașini de pre-producție va fi condusă pe drumuri publice în această vară de inginerii francezi.

Produse în fabrica Douai ElectriCity, aceste prototipuri vor fi acoperite cu un camuflaj realizat la comandă de Renault Design. Acesta constă dintr-un joc de linii şi texturi din logoul iconic al mărcii, care aduce un omagiu designului realizat anterior pentru Mégane E-Tech electric, creând astfel un camuflaj asemănător.

Noul Renault Scénic E-Tech electric își va marca premiera mondială în cadrul salonului auto IAA Mobility 2023 de la München, pe 4 septembrie.

Acelaşi nume, dar acum reinventat radical. Scénic a apărut pentru prima dată la dealeri în 1996, sub denumirea de Megane Scénic, conceptul său fiind devăluit la Salonul Auto de la Frankfurt (acum mutat la Munchen) în 1991. A fost Mașina Anului în Europa 1997 și de-a lungul celor 32 de ani de istorie Renault a vândut peste 5.4 milioane de maşini în 110 țări.

Cmentariile sunt închise