(video) Revoltător! Un șofer ar fi lovit o șoferiță care i-a făcut discret o observație pentru încălcarea sa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O situație mai ieșită din comun s-a întâmplat în seara zilei de vineri în sectorul Botanica, una la care nu am putut închide ochii și una care nu ar trebui să se mai repete. Un șofer și-ar fi permis să ridice mâna și chiar să lovească o șoferiță pentru că aceasta i-ar fi făcut doar o discretă observație după ce tot el a încălcat grosolan RCR.

Atașăm imagini video (din păcate fără coloană sonoră) și declarațiile soțului șoferiței, care nu s-a arătat indiferent de această intimidare și a decis să-l arate spre rușinea publică.

VIDEO: facebook.com/buhnaci.radu

Contactată de AutoBlog.MD pentru o reacție, Cristina Talpă, ofițer de presă al Poliției Capitalei, ne-a putut confirma despre înregistrarea cazului.

„Cazul a fost înregistrat în aceeași zi de 27 septembrie – conflict între doi participanți în trafic pe str. Grădina Botanică. La moment este înregistrată o plângere, iar angajații poliției stabilesc circumstanțele. Ulterior va fi luată o decizie în acest sens.”

Conform unor surse, după acordarea ajutorului medical, solicitanta s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție Botanica. Iar conform imaginilor, bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută până la sosirea echipajului de poliție.

Între timp, internauți ar fi reușit deja să-l identifice pe acest șofer și ”bărbat”, care ar fi un proprietar sau administrator de SRL chiar din zona unde s-a întâmplat conflictul. Și tot ei cer o reală dreptate, dacă tot a șters putina de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic…

Vezi și: (video) Conflict în trafic. Un bărbat a dat cu o cheie de gaz în maşina altuia lângă viaduct

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise