(video) Noile becuri LEDriving HL de la Osram sunt o alternativă interesantă a celor cu halogen

Compania germană Osram a lansat o serie specială de lămpi auto şi în curând acestea vor apărea în vânzare. Seria de produse accesibile LEDriving HL de a doua generaţie este proiectată pentru acei proprietari de mașini și motociclete care intenționează să treacă de la iluminatul cu halogen la unul cu LED-uri, fără costuri semnificative.

Această linie specială de produse are un preț relativ scăzut și oferă o performanță ridicată în ceea ce priveşte iluminatul drumului. Pentru unele automobile ar fi un upgrade consistent!

https://www.youtube.com/watch?v=sAieQdLjqF0

Primele lămpi cu LED-uri, concepute pentru a înlocui becurile cu halogen tip H4, HB4, H7 şi H11, sunt proiectate în conformitate cu tehnologia avansată a Osram și pentru o pereche se oferă o garanție de 5 ani de la producător.

Noua linie de becuri pentru faza scurtă şi lungă propun o durată de viață lungă concomitent cu o iluminare cu intensitate ridicată. Aceste lămpi emit lumină albă rece, cu o temperatură a culorii de 6000 K, luminozitatea lor fiind considerabil mai mare în comparație cu cele cu halogen des întâlnite şi care se montează standard pe maşini. Un modul optim de temperatură, fără supraîncălzire, este garantat de un sistem dezvoltat in-house de distribuție a căldurii.

Cel mai interesant este că, datorită corpului compact cu electronică încorporată, instalarea lămpilor se face rapid, pe principiul Plug&Play. Procesul nu durează mai mult de zece minute!

Geometria elementului LED este aproape 100% în concordanță cu dimensiunea și poziția filarului luminos al lămpii cu halogen. Datorită acestui fapt se realizează o distribuție corectă a luminii în timpul condusului: fasciculele luminează părțile potrivite ale drumului fără ca să orbească alţi participanţi la trafic, crescând astfel siguranţa pe timp de întuneric.

De notat este că aceste produse nu sunt aprobate de ECE și nu trebuie utilizate pe drumurile publice în nicio aplicație exterioară. Unele țări interzic vânzarea și utilizarea acestor produse, de aceea, înainte de cumpărare, este necesar de întrebat vânzătorul dacă sunt compatibile cu regulile din Moldova!

[embeddoc url=”https://dammedia.osram.info/media/resource/hires/osram-dam-10331947/Sales%20Folder%20LEDriving%20replacement%20lamps%20(EN).pdf”]

Cmentariile sunt închise