(video) Risc sporit de deteriorare! Fără ghidare nu ai ce căuta într-un McDonald’s Drive Thru cu un Bugatti Chiron SS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru consumatorii de produse fast-food, un McDonald’s Drive Thru reprezintă o soluţie comodă pentru a face o comandă şi a o prelua fără a ieşi din automobil. Avem şi în Chişinău astfel de coridoare şi cunoaștem că se bucură de popularitate. Însă acestea nu sunt pentru toate autovehiculele, mai ales în termeni de dimensiuni.

Iată cât timp durează să faci o comandă dintr-un nou Bugatti Chiron Super Sport şi asta cu suport din exterior în a face toate manevrele în siguranță! A conduce singur o astfel de maşină printr-un Drive Thru ar fi o provocare şi încă una destul de riscantă!

Amintim că modelul Chiron Super Sport este asamblat în Molsheim, Franţa. Livrările au demarat chiar de curând în 2022. În total vor exista doar 9 exemplare, fiecare cu un preţ de start de 3.2 milioane de euro, fără taxe.

Este propulsat de un motor W16 de 8.0 litri, forţat să genereze 1.600 CP şi 1.600 Nm de cuplu. Poate realiza 0-100 km/h în 2.4 secunde (0-100-0 în 4.8 secunde) şi atinge o viteză maximă de 440 km/h.

Măsoară în lungime 4.733 mm, iar în lăţime (cu oglinzi) – 2.183 mm. Are un rezervor de benzină de doar 100 de litri, iar consumul maximal declarat îi este de 40.31 litri la sută!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/