(video) România: Vezi cum un şofer care avea permisul de patru zile a băgat în spital şapte oameni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Grav accident rutier pe DN 67, la Tomșani, judeţul Vâlcea. Șapte persoane au fost rănite și duse la spital în urma coliziunii dintre două mașini. Accidentul s-a produs în urmă cu două zile, însă Poliția a transmis informații abia după ce presa a obținut imagini cu producerea accidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, pe data de 25 octombrie, polițiștii din Horezu au fost alertați cu privire la producerea accidentului pe DN 67. Incidentul a avut loc în localitatea Tomșani, la kilometrul 155+200 de metri. Conform investigațiilor preliminare, două autoturisme s-au ciocnit violent: unul condus de un tânăr de 18 ani din Vaideeni și celălalt de o femeie în vârstă de 41 de ani din localitatea Costești.

Impactul a fost atât de puternic încât șapte persoane au suferit răni și au necesitat asistență medicală imediată. Acestea au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Nimeni dintre cei doi conducători auto nu fusese în stare de ebrietate, însă conform unor surse șoferul care a provocat întregul incident avea permis de conducere doar de patru zile!

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au condus la producerea acestui accident rutier grav. Este esențial să se identifice factorii care au contribuit la coliziune pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Filmarea realizată de camera de bord a unui martor la accident a oferit o perspectivă șocantă asupra violenței impactului și a consecințelor sale devastatoare. Autoritățile au subliniat importanța respectării regulilor de circulație și a conducerii responsabile pentru a evita astfel de tragedii pe șoselele din România.

Cmentariile sunt închise