(video) S-a aflat ce maşină stă la baza replicii Tesla Cybertruck care a fost văzută rulând prin Moscova

(22.12.2019) S-a aflat ce maşină stă la baza replicii Tesla Cybertruck care a fost văzută recent rulând pe şoselele din Moscova. Să vezi şi să nu crezi, dar sub caroseria unghiulară stă un simplu VAZ-2109, modificat de nişte entuziaşti într-un simplu garaj.

Cu toate că nu excelează în calitatea asamblării şi este de dimensiuni semnificativ mai reduse, replica a reuşit să genereze un adevărat val de reacţii şi uimiri, atât în presa rusă, cât şi în trafic.


(19.12.2019) Replici ale Tesla Cybertruck deja circulă înmatriculate printr-un oraş din SUA şi Moscova

Până când va demara producţia în serie a noului pickup electric Tesla Cybertruck, la designul căruia va mai trebui să se lucreze, unii entuziaști deja şi-au făcut cu forţe proprii unele replici funcţionale. Ba chiar le-au înmatriculat şi circulă cu ele pe drumurile publice.

În primul caz, drept bază s-a folosit un pickup Ford F-150, peste care pur şi simplu s-a instalat o nouă pseudo caroserie realizată din carton vopsit.

Deşi elementele nu au fost aplicate cu cea mai mare atenţie, rezultatul a devenit viral în spaţiul public, fiind atrasă atenţia mai multor oameni care s-au interesat dacă este un Cybertruck real pentru că de la distanţă creează aluzia că e.

Un alt “Cybertruck”, de dimensiuni mai compacte, dar cu forme mai apropiate de cele ale maşinii originale, inclusiv cu benzi luminoase pentru stopuri şi faruri, a fost surprins în mişcare prin oraşul Moscova!

Deocamdată nu se cunoaşte ce vehicul stă la baza replicii, însă apariţia-i în spaţiul public la fel a devenit virală.

View this post on Instagram

A post shared by Максим (@sukhotin.m) on Dec 18, 2019 at 1:24pm PST

La fel în SUA şi Federaţia Rusă se mai construiesc astfel de replici:

Vezi şi:

https://autoblog.md/tesla-cybertruck-ar-putea-fi-a-doua-masina-trimisa-in-cosmos-parerea-lui-elon-musk-despre-idee/

https://autoblog.md/foto-video-elon-musk-a-fost-surprins-la-volanul-pickup-ului-tesla-cybertruck/

https://autoblog.md/video-a-avut-norocul-sa-opreasca-la-semafor-langa-o-tesla-cybertruck-cum-arata-pe-drumurile-publice-ultima-creatie-a-lui-elon-musk/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/