(video) Încă nu se renunţă la vechiul model! Land Rover prezintă Defender Works V8 Trophy II

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Land Rover Classic nu poate renunţa la vechiul Defender şi lansează a doua ediţie limitată inspirată de expediții exclusive, după prima – Defender Works V8 Trophy II – pentru a-și onora moștenirea globală în termeni de off-road și explorare.

Timp de șapte decenii, Land Rover-urile au explorat căi până atunci inaccesibile. Fiecare vehicul are un camuflaj unic, reprezentând 23 de locații pe care legendarul 4×4 le-a abordat în cei peste 70 de ani de istorie de aventură, inclusiv de la The Camel Trophy, The First Overland până la G4 Challenge.

Designul prezintă, de asemenea, o serie de Land Rover-uri ascunse și forma lor emblematică în siluetă pentru ca proprietarii să le identifice.

Pe lângă posibilitatea de a cumpăra un vehicul de colecție unic, clienții vor fi invitați să participe cu el la cea de-a doua competiție exclusivă de trei zile Land Rover Trophy. Aceasta le permite clienților să creeze prietenii de durată, să-și creeze amintiri și propria poveste pentru un eveniment de neuitat. Clienții vor primi îndrumări de la experți pentru a concura într-o serie de provocări off-road bazate pe puncte, inspirate de celebrele aventuri globale. După trei zile de competiție, o echipă va pleca acasă cu un mare premiu. Clienții își vor crea amintiri de durată și se vor familiariza cu vehiculele lor în cel mai uimitor mod posibil.

Modelele unice camuflate Classic Defender Works V8 Trophy, care onorează moștenirea pentru toate terenurile a Land Rover, vor fi create folosind exemplare produse în perioada 2012-2016, demontate și reconstruite manual conform unor standarde stricte și specificații înalte îmbunătățite, dezvoltate exclusiv de echipa Land Rover Classic.

Caracteristici cheie:

  • Toate maşinile vor avea sub capotă un V8 de 5.0 litri, pe benzină, care produce 405 CP și 515 Nm de cuplu, în combinaţie cu o transmisie automată ZF cu opt trepte. Fiecare va mai fi supus unei reconstrucții cuprinzătoare, cu suspensii, frâne și o direcție mai bună.
  • Va fi oferit într-o caroserie 90 și 110 Station Wagon (câte 10 unităţi), precum și sub forma unui Pick-Up 110 Double Cab (cinci unităţi) – pentru prima dată pentru un model Trophy!
  • Exteriorul prezintă o temă distinctivă alb-negru, cu un camuflaj unic dezvoltat împreună cu echipa de design de la Land Rover Special Vehicles. Culoarea principală este un Fuji White, acoperișul contrastant vine în Narvik Black, iar alte elemente exterioare, inclusiv jantele Sawtooth de 18 inchi, în negru lucios.
  • În partea frontală are un cadru de protecţie sub formă de A, care găzduiește un troliu în fața unei grile frontale personalizate. Capota neagră are un finisaj satinat pentru a reduce strălucirea în condiții luminoase, în timp ce o bară cu LED-uri de 1.27 metri oferă vizibilitate maximă pe timp de noapte.
  • Classic Defender Works V8 Trophy II va putea parcurge vaduri de apă cu o adâncime de 500 de mm, are un punct de recuperare în spate, alături de praguri laterale ranforsate şi o serie de bare pentru protecție suplimentară a corpului. O scară posterioară oferă acces la un portbagaj expediționar pe acoperiş, în timp ce detaliile subtile includ insigna Land Rover Trophy și logouri albe pe apărătoarele de noroi.
  • Scaunele sport Recaro sunt finisate în piele Windsor alb-negru de înaltă calitate, cu cusături contrastante, combinând sprijinul și confortul. Decorația din piele realizată manual se extinde pe bord, uși, dar şi tavan. Sistemul de infotainment modern, cu navigație integrată și conectivitate pentru dispozitivele mobile, asigură că cele mai recente opțiuni multimedia sunt găzduite în tabloul de bord autentic. Levierul ergonomic al cutiei de viteze este, de asemenea, adăugat pentru un control suplimentar.
  • Pentru a finaliza interiorul, un cadran de ceas Land Rover Trophy personalizat de Elliot Brown este piesa centrală a tabloului de bord, cu o față unică care reflectă designul de camuflaj exterior. Între timp, pentru cei care nu au norocul să își asigure unul dintre vehiculele în ediție limitată, Elliot Brown lansează 1.000 de ceasuri de mână inspirate de Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy II (595 lire sterline). Însă pentru cei 25 de proprietari va fi oferită o ediţie specială exclusivă Competitor’s Edition.

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească propriul Defender din această generaţie cu o parte din estetica modelului Works V8 Trophy II, Land Rover Classic va oferi accesorii originale care vor fi anunțate mai târziu în 2022.

Preţul de start pentru un Defender Works V8 Trophy II în caroserie 90 începe de la 225.000 de lire sterline!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/