(video) S-a găsit vinovatul! Momentul accidentului în lanț cu cinci mașini de lângă METRO 2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vinovat de accidentul în lanț de astăzi de pe bd. Dacia, din apropierea centrului comercial METRO 2, s-a dovedit a fi… ultimul șofer care s-a apropiat de coloana de mașini oprită la semafor. Mașina albă din imagini este BMW-ul implicat, surprins de martori drept singurul din cele cinci automobile care a părăsit carosabilul.

Momentul accidentului a fost înregistrat de o cameră de supraveghere a noului centru Mercedes-Benz. Se poate observa foarte bine viteza pe care o avea sedanul bavarez. Frânele au fost aplicate într-un ultim moment, însă distanța nu a fost suficientă pentru a putea fi evitat un contact. Un nou caz de privit în telefon?…

După cum am relatat anterior, din informațiile Poliției Capitalei nimeni nu a avut de suferit, din fericire. Cel mai probabil pe bancheta din spate a Prius-ului care a suportat cele mai grave consecințe nu s-ar fi aflat nimeni.

VIDEO: pulsmedia.md
VIDEO: facebook.com/Елена Избаш Стефанко, Viber/Max

Vezi și: (video) Momentul unui accident grav pe drumul spre Aeroport. Un șofer neatent a intrat cu viteză în spatele unei mașini

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise