(video) Să speli un Pagani Huayra BC Roadster de 4.5 milioane de dolari este o adevărată provocare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să speli un Pagani Huayra BC Roadster de 4.5 milioane de dolari reprezintă o adevărată provocare, reieşind din câte suprafeţe complicate îi are caroseria şi valoarea materialelor folosite pentru construcția sa. Orice mişcare incorectă trebuie evitată, iar apariţia unor zgârieturi poate fi o mare problemă.

În această ordine de idei, posesorii unor astfel de automobile de colecţie nu aleg vreo spălătorie de după colţul casei, ci le predau cu încredere în mâinile celor care se pricep, care au o experienţă şi o reputaţie de necontestat.

Un posesor de Huayra BC Roadster a ales serviciile unui centru american care face inclusiv detailing. Cei de la Esoteric au profitat de ocazie şi au rezumat video întreg procesul de spălare, de la jante până la uscare.

Farmecul imaginilor este că nu au vreo muzică de fundal. Se aud doar sunete naturale, inclusiv cel al unei găleți plasate pe podea sau activitatea unui aparat de înaltă presiune. La final s-au adăugat alte “sunete plăcute ale mașinii”, inclusiv pornirea motorului V12 cu 802 CP.

Apropo, în context, vă putem spune că Pagani a anunţat chiar acum câteva zile sfârşitul producţiei modelului dat. Spre deosebire de versiunea coupe (20 unităţi), cea decapotabilă a fost făcută în doar 40 de exemplare. Acum Pagani a început să se ocupe de asamblarea modelului Huayra R.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/