in , ,

(video) Scenă înfiorătoare. Momentul când un BelAZ porneşte şi calcă peste o maşină cu pasageri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

În regiunea Karagandî din Kazahstan, în cariera unei companii miniere, a avut loc un accident mai neobişnuit, dar şi înfiorător. Conducătorul unui camion uriaş BelAZ nu a observat un SUV din preajmă și a început deplasarea înspre el, trecând peste el parţial.

În mod miraculos nimeni nu a avut de suferit. Două persoane au reușit să sară afară într-un ultim moment, iar a treia a rămas în habitaclu, dar nu a fost rănită. Incidentul a avut loc pe 30 mai şi a fost filmat chiar de camera de bord.

Potrivit canalului de Telegram Vechernyaya Karaganda, băieţii din SUV au venit în carieră pentru a repara aparatul de aer condiționat al camionului. Din câte se pare, ei nu s-au așteptat la un astfel de “semn de recunoștință” din partea celui care manipula basculanta.

SUV-ul nu mai poate fi restaurat. Este vorba despre un Suzuki Grand Vitara XL-7, o versiune extinsă a primei generații Grand Vitara, produsă în anii 1998-2005. În prezent este deja o mașină destul de rară pentru ţările din spaţiul CSI.

Vezi şi:

(video) Cinci accidente care au devenit virale în ultimele 48 de ore, inclusiv cu un BelAZ răsturnat de la 40 m înălţime

(foto) Să vezi şi să nu crezi! O şoferiţă care conducea un BelAZ a călcat un Kamaz care transporta benzină

(video) Van Damme de Belarus. Un cascador a făcut şpagatul pe două BelAZ-uri