(video) Scuderia Ferrari e pe val. Nici un pilot Mercedes-AMG pe podium la Singapore Grand Prix

Sebastian Vettel a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al statului Singapore. Pentru german a fost prima victorie după mai bine de un an, deşi ar fi putut fi a treia consecutivă pentru colegul său.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Pe circuitul Marina Bay, din pole-position a plecat Charles Leclerc, pentru a cincea oară în acest sezon, însă Vettel a intrat la boxe pentru schimbul de pneuri cu un tur mai devreme, iar această strategie l-a avantajat. După intrarea lui Leclerc, monegascul a revenit în urma colegului de la Ferrari.

La un moment dat şi Giovinazzi (Alfa Romeo) a fost lider, însă după intrarea sa la boxe, locul i-a fost luat de germanul Vettel.

Cursa a fost întreruptă de trei ori cu safety-car, însă de fiecare dată, la restart, Vettel a gestionat perfect momentul. Germanul l-a învins pe Leclerc cu peste două secunde și jumătate, iar aceasta a fost prima dublă Ferrari din 2019.

Max Verstappen a încheiat al treilea, în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Situația nu i-a afectat poziția lui Hamilton în clasamentul general, care este în continuare lider, cu un avans de 65 de puncte deja.

Următoarea etapă, Marele Premiu al Rusiei, se va desfăsura în weekend-ul următor.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/