(video) Scuderia Ferrari şi piloţii săi au deschis prin victorie noul sezon de Formula 1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul monegasc Charles Leclerc al echipei Ferrari a câştigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursă a sezonului 2022 din Campionatul Mondial de Formula 1, care a avut loc duminică pe circuitul de la Sakhir.

Leclerc, aflat la a treia victorie din carieră, l-a devansat cu 5 sec 598/1000 pe coechipierul său Carlos Sainz Jr, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat cu mare noroc britanicul Lewis Hamilton.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Campionul mondial en titre, olandezul Max Verstappen, a fost nevoit să abandoneze în finalul cursei, din cauza unei probleme mecanice, la fel ca şi colegul său de la echipa Red Bull, mexicanul Sergio Perez.

Scuderia Ferrari obţinuse ultima sa dublă în Formula 1 septembrie 2019, pe circuitul de la Singapore, unde germanul Sebastian Vettel (care concurează acum pentru Aston Martin) şi monegascul Charles Leclerc s-au clasat pe primele două locuri.

Următoarea etapă din Marele Circ va avea loc în weekendul care vine, în Arabia Saudită.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise