(video) Se conduc după reguli speciale? Iată la ce manevre te poți aștepta de la cei care parchează lângă PCCOCS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spaţiul dintre zona pietonală de lângă Scuarul Mihai Dolgan de pe strada Bulgară şi până la bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt s-a transformat de multă vreme într-o parcare neoficială pentru persoane privilegiate într-un fel sau altul. Tot pe acolo se intră în curtea clădirii în care îşi are sediul cel puţin Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Şi iată la ce manevre te poți aștepta de la cei care parchează lângă această instituție. Se conduc oare după un set de reguli proprii, speciale? Martorii oculari, cât şi internauți, au fost uimiți să vadă astfel de “posibilității neștiute”.

Dacă veţi face cumva la fel, deşi nu recomandăm, e necesar neapărat de inclus semnalizatoarele de avarie pentru a cere zeci de scuze, inclusiv pentru atenționarea pietonilor de a nu intra pe zebră căci e un moment periculos şi că prioritate are de fapt altcineva…

VIDEO: autor anonim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/