(video) Se vinde un Range Rover din 2004, condus de Regina Elisabeta a II-a. Starea şi parcursul maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Uimitor, dar mașina s-a vândut în schimbul a 132.750 de lire sterline!


La o licitație organizată peste câteva zile, un Range Rover Vogue din 2004 ar putea ajunge în proprietatea unui alt conducător auto sau colecţionar direct din Garajul Regal. SUV-ul cu volan pe dreapta a fost utilizat personal de Regina Elisabeta a II-a.

Acest Range Rover L322 de a treia generație a fost înmatriculat pentru prima dată în 2004, fiind furnizat de Land Rover Special Vehicle Operations conform contractului 34319. Este finisat într-un Epsom Green în combinaţie cu un interior în Sand Hide.

Se deosebeşte de alte modele de producţie printr-o: grilă de radiator modificată, cu lumini suplimentare ascunse și pachet de comutatoare specifice necesare; huse personalizate pentru scaune; o gratie specială pentru a transporta câinii în portbagaj şi un covoraş special pentru spaţiul de încărcare; trepte laterale şi apărătoare de noroi; comutatoare duble pentru geamurile posterioare şi mânere suplimentare pe montanţii centrali, o caracteristică comună pe modelele Royal 4×4.

Are un parcurs de 109.675 de mile şi înregistrate în istoric 14 revizii tehnice, ultimul dintre care în iulie 2023. Se afirmă că este într-o stare excelentă şi are proprietatea regală confirmată. Se doresc cel puţin 50.000 de lire sterline în schimb.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise