(video) Semafoare noi în Durlești, în loc de gropi reparate. Localnicii sunt nemulțumiți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Primăria Durlești a anunțat despre noutate în seara zilei de marți.

🚦Atenție semafor!🚦Primăria orașului Durlești anunță despre instalarea semaforului pietonal pe str. Tudor Vladimirescu,…

Posted by Primăria or. Durlești on Tuesday 18 June 2024

(update #1) La scurt timp după subiectul noilor semafoare, Primăria Durlești a anunțat asta. Poate are vreo legătură și cu reparațiile ce urmează: Atenție! Primăria Durlești anunță suspendare de circulație pe drumul principal, care intră în reparație


Noutate absolută în Durlești. Lângă Uzina Chimică „Aschim” se instalează un nou obiectiv de semafoare. Mai exact la cea mai intens utilizată trecere pietonală din zonă, al cărei marcaj iată-iată dispare.

Noile elemente de infrastructură deja generează nemulțumiri în rândul localnicilor. Aceștia spun că în orele de vârf o intensitate mai mare a ambuteiajelor este garantată. Asta în loc să fie rezolvate alte probleme mai importante precum fluidizarea traficului sau reparația suprafețelor carosabile.

Deocamdată nu am identificat vreo decizie de instalare a noilor semafoare și nicio dispoziție pe site-ul Primăriei Municipiului Chișinău, deși cu siguranță s-a făcut cu acordul Primăriei Durlești, dar și a autorităților centrale. Însă păcat este că nu s-a auzit despre niciun sondaj efectuat public, cu privire la necesitatea sa și alte argumente.

Nu se exclude că soluția ar veni atât pentru o mai bună protecție a pietonilor, cât și pentru a ușura ieșirea de pe rond a șoferilor care se îndreaptă spre șoseaua Balcani sau înapoi în localitate.

VIDEO: t.me/AlexLMD

Vezi și: (video) Accident teribil în Durlești, surprins de o cameră. Două persoane au ajuns la spital

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise