(video) Semafor nou, obicei vechi. Un şofer, filmat cum trece la roşu cu viteză excesivă

Proprietarul unui automobil înmatriculat în Chişinău a fost filmat cum s-a expus personal, dar şi cum a creat pentru alţi participanţi la trafic o situaţie periculoasă. Doar câţiva metri l-au despărţit de impactul cu alte două maşini.

Circulând pe şoseaua Balcani, acesta a evitat culoarea roşie a unui semafor şi a trecut cu mare viteză prin intersecţie. Şoferii de pe drumurile care leagă localităţile Durleşti şi Dumbrava au început deja deplasarea, însă s-au oprit într-un ultim moment cedându-i trecerea vitezomanului.

Imaginile video ne-au fost expediate la adresa redacţiei de către un martor ocular.

Amintim că, cel mai nou obiectiv de semafoare a fost instalat anume în zonă din cauza mai multor cereri ale oamenilor de a securiza intersecţia. Chiar şi aşa, unii conducători au demonstrat că îşi fac propriile reguli şi consideră în continuare că rulează pe un drum cu prioritate.

Vezi şi: (video) Nereguli pe strada Calea Orheiului. Trei şoferi trec la culoarea roşie fără nicio jenă

Vezi şi: (video) Merge la roşu şi nu-i pasă de nimic. Un şofer din Chişinău, prins la o a doua încălcare

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/