in , ,

(video) Şi-a dorit şi el să apară în cadru! Explicaţia unui şofer de 18 ani care a lovit o minoră în timp ce era filmată pentru TikTok

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

La 17 aprilie curent, în jurul orei 18:00, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani încercau să filmeze conţinut pentru TikTok pe un drum din faţa unui centru comercial din municipiul Bălți. La un moment dat, una dintre protagonistele clipului, o minoră în vârstă de 17 ani, a fost lovită pe o trecere de pietoni, din câte se pare intenţionat, de un Mercedes-Benz în care se aflau alţi doi tineri de 18 ani.

Șoferul și-a explicat gestul prin faptul că și-a dorit şi el să apară în secvența video!

Drept consecinţă, minora s-a ales cu fractură la picior, adresându-se mai târziu după ajutor medical la spitalul de urgență din Bălți. Poliția a fost sesizată de medici, care au anunțat despre cele întâmplate, fiindcă tinerii implicați nu au solicitat intervenția polițiștilor, motivând ca s-ar fi împăcat pe loc!

Pe acest caz, a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar șoferul automobilului riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei ce a cauzat din imprudență o vătămare medie a integrității corporale sau a sănătăţii. Conform legii penale, persoana vinovată, riscă amendă de până la 32.500 lei sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.