(video) Simplă avertizare sau comportament agresiv? Pe o Tesla din Chișinău au apărut câteva cuvinte scrise cu creta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe o Tesla Model 3 din Chișinău, neagră de culoare, au apărut câteva cuvinte scrise pe partea stângă laterală a caroseriei. Mai exact două cuvinte „gazon” scrise în rusă. Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare cu descrierea: „Societatea în care trăim…”

Și dacă tot a fost afectat un automobil marca Tesla, ceea ce încă nu știu mulți este că mașina electrică are un sistem de înregistrare video la 360 de grade. Se numește Sentry și este activ chiar și atunci când mașina stă parcată. Anume acest sistem a înregistrat și persoana care s-ar fi arătat indignată de modul/locul în care s-a lăsat mașina.

VIDEO: facebook.com/eugenia.pierce.9
Pe o Tesla din Chișinău au apărut câteva cuvinte scrise cu creta
FOTO: facebook.com/eugenia.pierce.9

Șoferița a comunicat că a lăsat mașina pentru câteva minute pe spațiul de până la iarbă.

VIDEO: facebook.com/eugenia.pierce.9
VIDEO: facebook.com/eugenia.pierce.9

Vezi și: (video) O Tesla care i-a filmat, spartă cu foc de armă! Polițiștii au prins doi tineri care au pătruns în cel puțin 10 mașini din Chișinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise