(video) Situaţie scandaloasă în România. Noile BMW-uri ale poliţiei ar avea o cotă de benzină limitată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Valer Kovacs, poate cel mai popular poliţist din România, urmărit doar pe TikTok de jumătate de milion de oameni, a scos la iveală o problemă pe care o consideră gravă şi prin astfel de clipuri doreşte să transmită un mesaj mai departe, până va ajunge la persoana responsabilă care se va implica şi o va rezolva.

Polițistul din Timiș s-a pomenit pentru a doua oară fără bani pentru benzina necesară maşinii sale de serviciu, unul din noile BMW-uri Seria 3 pe care autorităţile de peste Prut le-au procurat din fonduri europene.

Omul legii spune că s-a dus să alimenteze mașina de peste 30.000 de euro și s-a trezit că nu are cu ce să plătească. Motivul este că… depășise cota de combustibil alocat, fapt ce a fost calificat de necrezut de către Kovacs, care o mai spală la exterior şi o curăţă la interior cu instrumente aduse de acasă.

Mai mult, poliţistul care încearcă să lupte cu sistemul a dezvăluit că tuturor inspectorilor cărora le-au fost distribuite BMW-uri de genul li s-ar cere săptămânal un raport cu numărul de sancţiuni aplicate pentru a se demonstra eficienţa sau ineficiența modelului în mâinile unui inspector sau altul…

Un reportaj despre noile BMW-uri ale Poliţiei Române:

Cmentariile sunt închise