(video) Skoda dezvăluie informaţii tehnice despre Kodiaq şi imagini oficiale cu modelul camuflat

Compania cehă Skoda începe treptat campania de dezvăluire a SUV-ului Kodiaq şi lansează informaţii oficiale despre gama de motoare, şasiu şi alte sisteme care vor fi disponibile pe noul model.

Skoda Kodiaq_2

Atunci când Skoda Kodiaq va ajunge la prima etapă de vânzări (primul trimestru al anului 2017), gama de motoare va fi compusă din trei agregate pe benzină TSI şi două dieseluri 2.0 TDI.

La momentul actual aflăm că cel mai puternic motor diesel va genera 180 de CP. Toate propulsoare vor putea fi cuplate, la alegerea clienţilor, cu transmisii manuale cu şase trepte sau robotizate DSG.

Vezi şi: (foto) Skoda Superb şi Skoda Kodiaq s-ar putea alege în curând cu versiuni RS/vRS

Totodată, din start clienţii vor putea opta pentru sistem de tracţiune integrală, alături de tracţiune pe puntea din faţă.

Noutatea va mai include sistemul Dynamic Chassis Control cu ajutorul căruia se poate seta suspensia, algoritmul de lucru al transmisie, reacţia la apăsarea acceleratorului şi modul de lucru al sistemelor de siguranţă, în raport cu condiţiile de drum.

Skoda Kodiaq_4

Printre alte dotări se vor număra: asistent la remorcare (va controla automat toate manevrele); asistent la parcare cu funcţie de frânare automată dacă este detectat vreun impediment; sistem anti coliziune frontală; sistem de monitorizare a benzii de rulare, a semnelor de circulaţie şi a distanţei faţă de automobilul din faţă; cameră de supraveghere la 360 de grade, etc.

Vezi şi: (foto) Skoda Kodiaq efectuează ultimele teste pe Nurburgring. Debutează în septembrie

https://youtu.be/khTbrqYOZw8

Complexul infotainment va suporta cele mai noi interfeţe mobile Apple Car Play şi Android Auto. Opţional se va putea opta pentru a instala în maşină un punct de acces Wi-Fi şi un modul 4G/LTE.

Cu ajutorul unor servicii speciale Skoda, proprietarul îşi va putea găsi automobilul într-o parcare, să-l seteze de la distanţă şi să verifice starea majorităţii sistemelor.

Vezi şi: Spionii au fotografiat versiunea de serie a noului tot-teren Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq_1

Informaţiile oficiale mai spun că noul Skoda Kodiaq va măsura 4.700 de mm lungime. Versiunea standard va veni cu cinci locuri pentru pasageri, iar opţional se va putea comanda un al treilea rând de scaune. Astfel, automobilul va putea transporta până la 7 persoane.

Designul maşinii este inspirat de la conceptul Skoda VisionS, iar premiera mondială a modelului de serie va avea loc la Salonul Auto de la Paris în această toamnă.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Skoda VisionS Concept

Skoda Kodiaq_3

skoda_kodiaq_covered_drive_12

skoda_kodiaq_covered_drive_16

skoda_kodiaq_covered_drive_17

skoda_kodiaq_covered_drive_21

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/