(video) Şoferul azer care a încărcat un VAZ cu bunuri şi a pornit în Turcia, apreciat de toţi. I-a fost dăruită o maşină nouă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiţi de şoferul azer care a încărcat un vechi VAZ cu bunuri şi a pornit în Turcia pentru a ajuta oameni care au avut de suferit în urma seismelor puternice?

Fapta sa a fost apreciată de toată lumea. Sarvar Bashirli a devenit vestit pe reţelele de socializare, după care a fost protagonistul mai multor reportaje TV. Chiar şi o campanie de strângere de fonduri a fost lansată pentru a-l ajuta pe bărbat să-şi cumpere o maşină nouă.

Vestea despre gestul său şi a familiei sale a ajuns şi la un om de afaceri azer, care locuiește în Federația Rusă şi care a spus că îi va oferi o mașină nouă. Cu toate acestea, părinții lui Sarvar au declarat că nu își doresc o mașină, cerând să primească banii alocaţi pentru a construi o casă, întrucât fiul lor nu are o locuință proprie. Drept urmare, o sumă de 10.000 de manaţi (5.500 euro) au fost transferați.

Dar povestea nu s-a terminat aici. Şi un om de afaceri turc i-a apreciat gestul, oferindu-i în dar o Toyota Corolla de ultimă generaţie. Cadoul a fost ridicat de tatăl lui Sarvar, dat fiind faptul că acesta se afla în Turcia, deşi cu greu a fost convins să-l accepte.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/