(video) Imaginea zilei: Şofer din Azerbaidjan care merită tot respectul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginea zilei de astăzi vine din Azerbaidjan. Acolo un şofer a demonstrat că deşi nu este înstărit din punct de vedere material, el şi familia sa sunt bogaţi în suflet.

Fiind la curent cu ceea ce s-a întâmplat în ţara vecină familia în cauză nu s-a arătat indiferentă şi a decis să trimită ajutoare din ce au. Dat fiind faptul că nopţile sunt reci acum în Turcia, pe un vechi VAZ-2107, care nu este în cea mai ideală stare, s-au încărcat saltele, plăpumi şi alte articole vestimentare.

Acestea s-au legat de acoperiş, s-au încărcat şi în portbagaj, după care s-a pornit la drum. Automobilul a fost surprins în trafic, inclusiv prin Baku, iar fapta şoferului a fost apreciată pe reţelele de socializare.

Dacă intenționează să ajungă anume în locul unde a fost epicentrul calamității naturale va trebui să parcurgă 1.500 de kilometri!

Apropo, Ambasada Turciei de la Chişinău a publicat un anunţ pentru cei care vor să ajute oamenii aflaţi în dificultate:

Conform ultimului bilanţ, cutremurele puternice din 6 februarie au luat viaţa a aproximativ 22.000 de oameni din Turcia şi Siria. Peste 75.000 de persoane au fost rănite.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/