(video) Şoferul parcă a făcut-o intenționat! Momentul accidentării unui pieton pe o stradă din Tiraspol

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident cu implicarea unui pieton, care s-a întâmplat acum câteva zile într-o intersecție din Tiraspol, a fost surprins de o cameră de supraveghere şi a devenit viral în spaţiul online. Se creează impresia că şoferul parcă a făcut-o intenționat!

O femeie în vârstă de 43 de ani, care s-a angajat să traverseze strada pe o trecere nedirijată de semafor, a fost lovită de un Lexus. Șoferul de 38 de ani a declarat că a observat-o târziu din cauză că ar fi fost orbit de soare.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Republican local. Aceasta s-a ales cu o fractură închisă la picior, o contuzie la cutia toracică și zgârieturi la mâini.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/