(video) Start cu dreptul în noul sezon F1. Fernando Alonso a urcat pe podium în Bahrain după un condus nebun

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A început noul sezon de Formula 1 şi de la bun început există un nou favorit! La ai săi 41 de ani, Fernando Alonso a reuşit să urce pe podium în cadrul Bahrain Grand Prix. Este al 99-lea podium cucerit în cariera sa.

Cursa nocturnă a început-o de pe a cincea poziţie şi în timpul acesteia a stors tot din monopostul AMR23 pentru a depăşi cu mare îndrăzneală piloţii Ferrari şi Mercedes-AMG! Coechipierul său, Lance Stroll, a ocupat poziţia a şasea la final.

Nişte rezultate fantastice pentru echipa Aston Martin după ghinionul din ultimii ani!

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Însăşi cursa a fost câştigată pentru prima dată de Max Vestappen, care a pornit din pole position. Sergio Perez a ajuns la final pe locul secund după ce acelaşi loc de start pe grilă.

Ghinion însă pentru monegascul Charles Leclerc, anunţat ca principalul rival al lui Verstappen în acest sezon. A abandonat din cauza unei probleme mecanice, chiar dacă înainte de prima etapă a acestui sezon de Formula 1 i s-au înlocuit câteva componente vitale.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/