(video) Ştiai asta? Maşinile a căror grilă de radiator opţională costă cât un apartament în Chişinău

Lumea auto şi toate direcţiile sale diversificate au ajuns a oferi aproape tot ce îşi poate dori şi imagina un om, de la diverse opţiuni de metale şi materiale rare, până la crearea unor dotări/caracteristici speciale pe care să nu le mai aibă nimeni. Provocarea a fost acceptată şi de compania britanică Aston Martin.

În ultimii ani a prezentat o serie de modele Vanquish făcute în patru tipuri de caroserii diferite în colaborare cu atelierul italian Zagato. Şi pentru că majoritatea au fost deja cumpărate, în timp ce proprietarii aşteaptă realizarea comenzilor, constructorul s-a mai gândit să le ofere careva opţiuni dacă tot au un buzunar larg deschis. Printre ele se numără poate cea mai neobişnuită şi unică – o grilă de radiator opţională.

Astfel, aflăm că pentru cele patru modele Vanquish Zagato este disponibilă pe lângă grila standard realizată dintr-un plastic negru lucios de înaltă calitate, una făcută complet dintr-o singură bucată de aluminiu. Aceasta vine în combinaţie cu altele două inserţii pentru contrast lângă stopuri.

Potrivit informaţiilor, timpul necesar pentru a le crea poate depăşi 3.000 de ore de muncă, iar costul dotării este de 30.000 de lire sterline (34.350 de euro).

Vezi de la minutul 1:31 detalii:

Vezi şi: (video) Un britanic şi-a cumpărat toate cele patru maşini Aston Martin din colecţia exclusivă Vanquish Zagato

Cmentariile sunt închise