(video) Ştii cum să conduci un scuter, dar nu ştii elementare reguli de circulaţie? Iată ce poţi păţi

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza nerespectării unei elementare reguli de circulaţie, cea de a ceda trecerea regulamentară. Accidentul s-a întâmplat ieri, 8 septembrie, într-o intersecție din oraşul Tiraspol.

Atenţie, imagini care pot afecta emoţional!

Conform versiunii preliminare, șoferul scuterului nu a respectat indicatorul “Cedează trecerea” şi nici nu se vede din imagini că s-a asigurat cumva de lipsa vreunui pericol care s-ar apropia. De cealaltă parte, conducătorul microbuzului a observat scuterul într-un ultim moment, a frânat brusc, dar nu a reușit să evite impactul.

Chiar dacă purtase o cască, bărbatul de 57 de ani a căzut pe carosabil fără aceasta. Medicii sosiți la faţa locului au încercat să-l resusciteze timp de câteva minute în şir, însă tentativele nu s-au soldat cu succes.

Pe lângă şofer, în microbuz se aflau cinci pasageri şi nimeni nu a avut de suferit. În prezent se investighează toate circumstanțele accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/