(video) Strada a devenit autostradă? Un şofer din capitală arată cu ce limită de viteză poate circula fără probleme

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cum “copiii bogaţi ai Moldovei” îşi fac de cap? Cel puţin asta s-ar promova pe o pagină de TikTok şi Instagram, ambele urmărite de mii de oameni, care prin asta nu fac decât să aprecieze acțiunile din imagini şi să fie de-acord cu ele, că ar fi ceva normal!

Cea mai recentă postare pe această pagină arată încălcarea regimului de viteză în centrul capitalei, cu mult peste limitele legale. Conducătorul unui autoturism marca BMW a accelerat până la aproximativ 220 de km/h pe strada Mihai Viteazul, până a ajunge la sensul giratoriu din capăt, chiar dacă starea carosabilului de pe pod este departe de a fi ideală.

Această situaţie şi multe altele de genul reprezintă un exemplu al ineficienței campaniilor lansate de INSP şi a amenzilor actuale pentru excesul de viteză! Poate a venit timpul de gândit la confiscări, mai ales de la concetățeni care dezvoltă viteze de autostradă prin oraşe şi localităţi, dacă tot există unii care nu pot conduce în siguranţă un automobil?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/