(video) Succesorul lui Ferrari LaFerrari, sub formă de prototip, a fost surprins pentru prima dată în public

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ferrari a început să testeze pe drumurile publice un nou hypercar misterios despre care nu se ştie încă nimic. Acest Frankenstein pe roţi îşi face pentru prima dată apariţia în vizorul unei camere, iar producătorul nu a menţionat încă nimic despre el.

Anul trecut, unitatea-i de propulsie a fost încercată în corpul unui LaFerrari camuflat.

Conform datelor preliminare neoficiale, noutatea cu nume de cod F250, va exista în format coupe şi roadster. Prima va fi limitată la 599 de exemplare, iar a doua la cel mult 199. Ar mai putea exista alte 30 de maşini care vor avea acces doar pe circuite, în acest caz putând fi vorba despre un nou membru al programului XX.

De ce este numită Frankenstein? Pentru că are la un loc părţi ale mai multor modele deja cunoscute, deşi e mare probabilitatea că nu le va păstra în formatul de serie. Partea frontală, cel puţin farurile, sunt cele de pe familia 296, stopurile sunt de pe SF90 Stradale; cabina este asemănătoare, dacă nu similară cu cea de pe LaFerrari; în timp ce partea posterioară a caroseriei combină forme ale lui LaFerrari cu ale legendarului Enzo.

Ce ţine de aripa masivă, poate că va deveni un atribut doar a versiunii de circuit, deşi nu este exclusă ideea unei opţiuni pentru cea stradală. Pe camuflaj mai pot fi văzute avertizări cu privire la înalta tensiune a sistemului de propulsie hibrid de la bord, cu benzinar montat tradițional în spatele scaunelor, care va avea să ofere în total în jurul a 1.200-1.300 de cai putere!

Încă o informaţie neoficială este că maşina va fi demonstrată într-un format pre-serie clienţilor VIP în luna octombrie din acest an. Premiera completă ar fi setată pentru 2024. Dar până atunci va fi pus la dispoziţie un alt supercar, cunoscut din zvonuri sub denumirea SF90vs, de la Versione Speciale.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/