in , ,

(video) Surpriză pentru cei care şi-au spălat mașinile în weekend şi nu numai. Ploile au îngreunat deja traficul în capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Mai mulţi şoferi s-au întrebat cu ironie pentru ce au pierdut timpul şi şi-au pregătit automobilele în weekend pentru o nouă săptămână de deplasări, în contextul ploii puternice care s-a făcut deja resimţită de la primele ore ale dimineţii.

După doar câteva minute de precipitaţii, care au căzut cu o intensitate sporită, străzile cu probleme din capitală, pe care le ştim că se transformă în râuri, au fost umplute cu apă.

Aveţi dar grijă pe unde circulați şi nu vă transformați în eroi dacă nu aveţi maşini pregătite pentru a înfrunta apa! Ocoliţi acumulările de pe străzi şi nu vă supuneți riscului de a rămâne cu maşina blocată şi/sau avariată!

Vezi şi: Averse puternice pe arii extinse şi risc de inundaţii! Recomandările autorităților pentru zilele de luni şi marţi

Posted by Nadejda Buştiuc on Monday, July 5, 2021
VIDEO: facebook.com/nadejda.bustiuc

Furchette Sculeanca… ужассссс…

Posted by Яна Карлюга on Sunday, July 4, 2021
Strada Calea Ieşilor
209267927 363576161858563 2838996749846427250 n
Strada Bucovinei

ℹ️UPDATE 09:30A fost restabilită circulația troleibuzelor. 📍Toate rutele circulă conform itinerarelor acestora. În…

Posted by Regia Transport Electric Chișinău on Sunday, July 4, 2021

În context, vă recomandăm, în cazul în care nu folosiţi la moment automobilul dvs sau doriţi pur şi simplu să-l protejaţi, să:

  • nu-l parcaţi sub ansambluri de cabluri electrice sau sub copaci care vizibil par bătrâni şi ar putea să se prăbuşească la pământ în orice moment, inclusiv din cauza rafalelor de vânt;
  • nu-l parcaţi sau mutaţi-l din timp din locurile în care deja se cunoaşte că se inundă în timpul ploilor torenţiale, străzi gen Albişoara, Calea Ieşilor, Meșterul Manole, etc;
  • în cazul în care aveţi acces la o parcare, fie în spaţiu liber cu acoperiş, fie subterană, mutaţi vehiculul din stradă acolo pentru a preveni deformarea caroseriei de către posibile căderi de grindină!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!