(foto/video) Suzuki Jimny – ce planuri avem și ce anvelope am montat pe el

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Cu doar câteva zile înainte de Revelion vă spuneam aici pe site că am luat o mașină nouă pe care mi-am dorit-o de foarte multă vreme. Era vorba despre noul Suzuki Jimny – un model care datorită felului cum arată și a culorii exterioare Kinetic Yellow este un magnet pentru privirile oamenilor din jur.

Însă eu am mari planuri pentru mașina asta… În primul rând planuri care să implice task-uri grele pentru ea. Dar pentru asta e nevoie de efectuat mai multe modificări care țin de exterioul ei, suspensie, sistemul de tracțiune integrală și multe altele.

Am încercat să vă spun mai multe despre aceste planuri într-un reportaj video în care vă povestesc despre ce aș vrea să facem din acest Jimny, de ce nu vreau să arate ca la băieții de la InfoCar sau alți bloggeri și nu în ultimul rând o să vă arăt ce anvelope am pus pe Jimny.

După mine, anume anvelopele sunt primele care trebuiesc schimbate pe Jimny și există două motive pentru asta. În primul rând pentru că din fabrică vine echipat cu anvelope Bridgestone Dueler H/T în mărimi de 195/80 R15. Nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru acest model, mai ales dacă se iese des cu el în off-road. Pe noroi nu oferă aderență, iar din cauza dimensiunilor mașina este destul de instabilă.

Prin urmare, am tras o fugă până la Vitalie Chiviriga de la Centrul DAR – un magazin de anvelope specializat în tehnica industrială și agricolă, care de curând a început să importe și anvelope pentru off-road. Și acolo am găsit exact ce mi-a trebuit. Detalii în reportajul video…

https://youtu.be/z61krLA4q78

În speranța că ați văzut deja reportajul video, iată o fotografie cu mașina după ce i-am montat anvelopele BF Goodrich. Fiți de acord că arată mult mai bine acum. Anvelopele mai mari au mai umplut din spațiul gol de sub arcuri și îl fac să arate mai agresiv acum.

Și credeți-mă că aceste anvelope își merită statutul de unele dintre cele mai bune AT-uri din lume. Mașina și-a schimbat comportamentul și este mult mai plăcută la condus.

Le-am încercat deja și prin off-road, însă despre asta vă spun într-un alt reportaj care urmează să vină în câteva zile pe canal. Dar până una alta, vă las o fotografie care să vă sporească interesul să ne urmăriți mai des pe canalul de YouTube unde apar reportajele noastre video.

Foarte curând însă vom efectua și mai multe modificări, deja mai serioase. Dar despre asta vă spunem un pic mai târziu.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/