(video) Suzuki Jimny – noua mașină din garajul AutoBlog.MD

Autor: Constantin Mihalachi

Dragi prieteni! Astăzi vreau să vă prezint o nouă mașină care a intrat în garajul AutoBlog.MD. Este vorba despre noua generație Suzuki Jimny, un model pe care l-am îndrăgit mult din momentul când l-am testat la final de 2019.

Cei dintre voi care ne urmăresc ştiu că avem o mare pasiune pentru off-road, iar Jimny, fiind o mașină care vine din uzină cu punți rigide și o gardă la sol generoasă, imediat a ajuns primul în lista noastră de opțiuni.

Ce versiune am ales? 

Cei care sunt familiarizați cu gama de echipări disponibilă pentru Jimny în Moldova ştiu că importatorul oficial propune două la alegere – GL și GLX.

Echiparea GL este cea cu dotări minime, pe când GLX este cea cu dotări de top. Noi am ales GLX pentru că vine echipată cu faruri full LED, climatizare automată, sistem multimedia cu monitor de 7 inci și jante din aliaj.

Pe partea de cutie am mers pe ideea uneia automate. Este una în patru trepte de origine Aisin.

Unde vom alimenta noul Jimny? 

La fel ca și în cazul celorlalte automobile AutoBlog.MD, și Jimny va fi alimentat doar la LUKOIL Moldova. Noi suntem foarte satisfăcuți de calitatea combustibilului LUKOIL și imediat cum am luat mașina la showroom am alimentat-o cu un plin de benzină Premium 95.

Ce planuri avem pentru Jimny?

Venirea lui Jimny în garajul AutoBlog.MD este doar începutul… Ne-am propus să dezvoltăm un proiect de lungă durată pentru acest model, unul care să implice mai multe modificări care să ne permită să-l exploatăm atât zi de zi prin Chișinău, cât și în escapadele pe care le vom avea cu el în deplasările pe care deja i le pregătim.

În curând vom reveni cu un nou reportaj în care vă vom povesti mai multe despre toate aceste modificări! Până atunci, vă invităm să ne lăsați reacții un pic mai jos ca să înțelegem cum vi se pare alegerea făcută.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/