(video) Edineț: Momentul când un ATV cu șofer este împins într-o poartă de către o patrulă INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spațiul online a apărut momentul producerii unui accident de circulație pe o stradă din orașul Edineț. Însăși cazul a avut loc în dimineața zilei de 18 februarie!

Imaginile arată cum la un moment dat, un Ford Kuga al INSP intră în contact cu un ATV. Persoana care îl manipula a încercat să intre într-o curte. Circumstanțele s-au aranjat astfel încât patrulei i-a fost tăiată într-o oarecare măsură și calea.

Polițiștii din Edineț au fost solicitați să intervină la documentarea acestui accident!

Cu privire la acest caz, iată ce detalii oficiale ne-au fost comunicate de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP:

După cercetările preliminare desfășurate la fața locului, s-a constatat că un angajat al Direcției Patrulare Nord a INSP, aflat în serviciu și conducând automobilul de serviciu, activa conform dislocației pe teritoriul raionului Edineț.

În timpul misiunii sale, acesta a somat prin includerea sistemului sonor și luminos un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani din orașul Edineț pentru conducere neuniformă. Cu toate acestea, șoferul ATV-ului a ignorat cerințele legale ale poliției și a continuat deplasarea. La un moment dat, fără a semnaliza corespunzător, a virat la stânga pentru a intra în curtea unei gospodării, moment în care a fost lovit din spate.

În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul de angajații IP Edineț. Rezultatele au arătat că nu se aflau sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului rutier.

O anchetă de serviciu a fost inițiată pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului.

Amintim că, chiar cu câteva zile înainte de cele întâmplate în Edineț, flota INSP a fost completată de 18 mașini hibride Ford Kuga noi-nouțe. Crossoverele reprezintă o donație a partenerilor internaționali.

Cmentariile sunt închise