(video) TAS 2022: Liberty Walk introduce ultimul bodykit pentru Lamborghini Aventador. Costă o avere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Kato Wataru, fondatorul atelierului japonez de tuning Liberty Walk, a anunţat la 19 ianuarie 2021, ziua când a împlinit vârsta de 54 de ani, că în pregătire este ultimul bodykit dedicat supercarului Lamborghini Aventador, model care intră în istorie.

Programul de tuning a primit denumirea LB-Silhouette WORKS AVENTADOR GT Evo și doar 20 de automobile vor fi transformate astfel. În cadrul Tokyo Auto Salon 2022 este expus în premieră publică deja a treia mașină modificată!

În total sunt disponibile cinci opţiuni: un corp complet din fibră de carbon (cel mai scump), un corp complet din plastic ranforsat cu fibră de sticlă sau trei combinaţii din fibră de carbon şi fibră de sticlă. Sumele cerute în Japonia sunt evident mai mici decât cele pentru comenzi internaţionale.

Atelierul mai menţionează că un nou eşapament din titan este obligatoriu de instalat împreună cu noul bodykit şi asta costă alţi 18.700 de dolari. Iar un set de jante forjate LB Wheel costă alţi 15.400 de dolari.

  • Primul exemplar transformat
  • Al doilea exemplar transformat

  • Al treilea exemplar transformat (galben), prezentat la TAS 2022 împreună cu o demonstrație a kitului realizat complet din fibră de carbon

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/