(foto) TopCar anunţă primul program de tuning pentru noul Lamborghini Urus

Atelierul de tuning din Rusia TopCar a făcut publice primele imagini digitale cu bodykit-ul pregătit pentru noul Lamborghini Urus. SUV-ul sport va ajunge în scurt timp şi pe piaţa din Rusia, acolo unde a fost deja comandat de câţiva zeci de clienţi.

Cu toate că pe Urus este montat un kit exterior aerodinamic care nu arată rău deloc, specialiştii de la Moscova consideră că trebuie să aibă un look mai agresiv.

Vezi şi: (video) Un Porsche Panamera Stingray GTR Edition by TopCar costă minim 280.000 de dolari

Un Lamborghini Urus care va ieşi din atelierul TopCar va avea o nouă capotă ventilată, bare de protecţie modernizate, un splitter şi un difuzor uriaş din fibră de carbon şi cu forme destul de complexe. La acestea se mai adaugă noi praguri laterale, două spoilere pe uşa portbagajului, extensii mai pronunţate pe bosaje, aripi extinse.

Cel mai probabil TopCar va oferi clienţilor seturi de jante noi la alegere, dar şi două variante de terminaţii ale eşapamentului cu accente de culoare roşie.

Vezi şi: (video) Noul Lamborghini Urus a fost întâmpinat în Singapore de un convoi impresionant de super maşini

Sub capota unui Lamborghini Urus se află un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, care produce 650 CP şi 850 Nm. Ruşii au o experienţă bogată în modificarea maşinilor şi din punct de vedere tehnic, iar pentru că nu este o unitate natural aspirată ar putea pregăti şi un program de tuning pentru a mări performanţele modelului italian.

Amintim că Lamborghini a prezentat modelul Urus în luna decembrie a anului trecut şi este în prezent cel mai rapid SUV de serie de pe planetă. Acesta accelerează de la 0 până la 100 km/h în 3.6 secunde, până la 200 km/h în 12.8 secunde, iar viteza maximă ajunge la 305 km/h.

Vezi şi: (video) Iată cum sună când este pornit un Lamborghini Urus şi unde a fost văzut un prim SUV înmatriculat

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/