(video) TAS 2022: Ralliart pentru Mitsubishi este ca GR Sport pentru Toyota

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar şi Mitsubishi Motors a fost prezentă la Tokyo Auto Salon 2022, acolo unde a venit cu şapte concepte-showcar-uri! Printre acestea se numără niște aşa-zise previzualizări ale unor viitoare modele care vor fi produse sub brandul Ralliart renăscut.

Din ceea ce putem vedea, Ralliart pentru Mitsubishi este ca GR Sport pentru Toyota. Mai exact este vorba despre o echipare de top cu accente puse pe off-road şi sportivitate, în cadrul căreia, în special pentru maşinile de teren, sunt puse la dispoziţie o serie de opţiuni cu privire la suspensie şi roţi, pe lângă un concept de design exterior/interior specific.

În centrul atenției a fost scos conceptul Vision Ralliart cu un aspect ceva mai agresiv. Este realizat pe baza noului Outlander PHEV, dar diferă de acesta în detalii exterioare.

Mașina are un kit de caroserie expresiv, care include extensii masive ale arcurilor roților, un panou decorativ original frontal cu un model hexagonal, o inserție originală perforată pe bara de protecție frontală, un difuzor posterior cu o lampă anti ceață montată central. Caroseria este finisată într-un negru mat, iar anvelope cu profil redus acoperă nişte jante originale de 22 inci.

Singura diferenţă de ordin tehnic (vizibilă) sunt nişte mecanisme de frânare mai eficiente, cu discuri mai mari și etriere Brembo cu șase pistoane. Alte detalii despre mașina de spectacol care simbolizează renașterea sub-brandului Ralliart nu au fost dezvăluite.

Încă trei modele cu accesorii Ralliart sunt Eclipse Cross Ralliart Style, Outlander Ralliart Style și Delica D:5 Tough x Tough.

Primele două sunt maşini albe cu accente roșii și negre, cu jante din aliaj specifice, aplicaţii aerodinamice și difuzoare, precum și un set de apărătoare de noroi roșii (în stilul mașinilor de raliuri), abțibilduri şi embleme Ralliart. 


De cealaltă parte, Delica D:5 Tough x Tough are o serie de elemente stilistice Ralliart, însă marele accent s-a făcut pe adaptarea maşinii pentru ieşiri în off-road.

Mașina diferă de un standard Delica D: 5 printr-o gardă la sol crescută, arcuri și amortizoare originale, anvelope Yokohama Gidlander X-AT cu jante Jaos, prezența unui mic bullbar cu două proiectoare LED și un portbagaj de expediție cu un cort de camping pliabil pe acoperiș.

Un alt loc de dormit pentru până la două persoane poate fi amenajat în cabină.

Iar modelul Outlander Wild Adventure Style este, de asemenea, conceput pentru recreere în aer liber, dar arată mai puțin extrem. Al său look se rezumă la mai multe elemente decorative cromate, un portbagaj turistic pe acoperiş, un cârlig de remorcare şi anvelope Toyo Open Country A/T.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/