(video) Taximetrist din Chişinău, rugat de un pasager să nu meargă cu peste 130 de km/h! Reacţia incredibilă a şoferului

Se întâmplă rar ca pasagerii de taximetre să le facă careva observaţii conducătorilor acestor vehicule, însă iată că unul a insistat după ce şoferul a “luat-o razna”. În timp ce presta un serviciu de transport, acesta a accelerat fără nici o sfială până la peste 130 de km/h!

Nu am putut contacta autorul imaginilor pentru a afla pe unde concret a putut conducătorul auto dezvolta o asemenea viteză mare, însă din ceea ce putem observa prin aplicaţia de navigaţie este că bărbatul ignoră intenţionat limita de viteză (cel mai probabil de 70-90 de km/h), chiar dacă un indicator de avertizare i-a apărut şi pe ecranul telefonului.

Tot prin această aplicaţie ni se arată că automobilul rulase pe şoseaua Munceşti, direcţia spre bd. Decebal.

Pentru că îi pusese într-o oarecare măsură viaţa în pericol, martorul ocular care stătea pe bancheta din spate l-a rugat să meargă mai încet, însă viteza nu a fost redusă. Şoferul a venit şi cu o reacţie incredibil de motivată drept răspuns la solicitarea clientului: “eu conduc de 10 ani și n-am avut nici un accident”…

Pasagerul a călătorit într-o Skoda Octavia cu numerele de înmatriculare IZX 244, parte din flota companiei Yandex Taxi.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-numarul-norocos-nu-l-a-ajutat-cum-un-sofer-a-fost-tras-imediat-pe-dreapta-pentru-viteza/

(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

https://autoblog.md/foto-moldova-un-mercedes-trecut-pe-langa-un-radar-al-inp-cu-o-viteza-de-224-de-km-h/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/