(video) Teribilist cu Logan. Un şofer din Chişinău a scăpat maşina de sub control, a lovit o alta şi a plecat

0

Un şofer teribilist şi cu un comportament total inadecvat în trafic. Pe bună dreptate aşa şi este pentru că în plus, pe lângă ceea ce a făcut, a fugit de la faţa locului accidentului ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Situaţia în cauză a avut loc de curând în intersecţia străzii Munceşti cu bd. Gagarin şi Decebal. Conducătorul unei Dacia Logan de culoare roşie a apărut în obiectivul unei camere de bord circulând cu viteză excesivă, motiv pentru care şoferul a intrat într-un derapaj şi a pierdut controlul volanului, fapt care a făcut ca maşina să ajungă pe contrasens şi să lovească, deşi nu foarte tare, un microbuz.

Autorul filmulețului declară că acesta a fost ajuns din urmă şi i s-a fotografiat numărul de înmatriculare, iar de caz se ocupă deja poliţia.

Autor video: facebook.com/edward.rudoi

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-dorinta-de-a-face-un-derapaj-controlat-a-condus-la-un-accident-fatal-in-centrul-moscovei/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata