(video) Test Drive: Geely Tugella! Își merită cei peste 33.000 dolari ceruți?

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Revenite în Moldova în vara acestui an, modelele constructorului chinez Geely conving tot mai mulți clienți locali. Peste 100 de mașini au fost vândute din august și până în noiembrie inclusiv, iar aceste vânzări au ținut mai mult de modelele Coolray și Atlas Pro.

Dar iată că celor două li s-a alăturat de curând și noul Tugella. Vorbim despre cel mai mare, cel mai stilat, dar și cel mai scump Geely disponibil în Moldova. Pornește de la 33.500 de dolari și poate ajunge și la 36.500 de dolari SUA, cum a fost și în cazul versiunii testate de mine.

În schimb vorbim despre un crossover coupe, care este pus în mișcare de un motor pe benzină cu 238 CP pe care fanii Volvo îl vor recunoaște: este în esență acelaşi motor care stă pe XC90 T5! Ca și frații săi mai mici, Tugella promite o listă lungă de dotări, tracțiune integrală și un condus exemplar.

În reportajul de mai jos noi vă povestim despre toate aceste aspecte, iar voi deja vă faceți singuri concluziile. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/