(video) Test Drive: Noul AVATR 11

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Cu un design futurist și tehnologie de vârf corespunzătoare momentului, modelul chinez AVATR 11 reprezintă o intrare interesantă în lumea vehiculelor electrice pentru oricine și-ar dori să facă asta. Test drive-ul nostru ne-a oferit oportunitatea de a explora acest crossover aerodinamic, unul ce promite să redefinească standardele în mobilitate prin mai multe aspecte, dar cel mai important prin preț.

Amintim că AVATR 11 (se citește unu-unu, nu unsprezece) este un crossover coupe cu dimensiuni apropiate de BMW X6. Este construit pe o platformă modulară dedicată și poate avea maximum două motoare electrice cu o putere totală de până la aproximativ 600 de cai. Două baterii sunt oferite la alegere, iar autonomia maximă reală se ridică undeva la 600 km. Suportă încărcare rapidă de până la 240 kW.

Gigantul chinez Changan a fost responsabil pentru dezvoltarea sa complexă, iar designul aparține studioului companiei din München. Huawei furnizează tehnologiile sale multimedia și online integrate în ecosistemul general al mărcii, iar CATL oferă baterii și componentele aferente.

Expansiunea mărcii în afara Chinei, pe cale oficială, va începe din 2024. În Europa s-ar putea întâmpla prin 2026-2027 odată cu finalizarea procesului de omologare, iar modelele cu specificații UE ar putea fi fabricate chiar în Germania!

Sperăm să vă placă reportajul! Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise