(video) Test Drive: Noul Porsche Taycan Cross Turismo

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

În anul 2015 Porsche ne surprindea la Salonul Auto de la Frankfurt prin conceptul Mission E. Se zvonea că germanii vor să intre pe segmentul automobilelor electrice, dar nimeni nu știa ce exact pregăteau specialiștii companiei auto pe atunci.

Patru ani mai târziu, Taycan debuta ca model de serie și a fost într-atât de popular printre iubitorii de electrice, încât într-un timp scurt au fost înregistrate peste 30.000 de comenzi!

Însă Porsche nu s-a oprit aici! Deja în primăvara acestui an a fost anunțată a doua versiune de caroserie a lui Taycan, noul Cross Turismo! Germanii spun că este mai practic pentru pasagerii din spate, are un portbagaj mai încăpător și ba chiar poate intra și pe drumuri ceva mai proaste.

De curând Taycan Cross Turismo a venit și în Moldova, iar noi am vrut să verificăm dacă cele spuse de germani chiar sunt adevărate. Astfel am mers cu el spre zona Cramei Mircești, trecând astfel pe vestita porțiune de drum nefinisată de după localitatea Bahmut.

Toate impresiile noastre le puteți vedea din reportajul video pe care l-am pregătit pentru voi. Vă urăm vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

GALERIE FOTO:

Avem pentru voi și o mică galerie de fotografii cu noul Taycan Cross Turismo.

După mine versiunea asta arată chiar mai fain decât un Taycan obișnuit. Poate e de la aceea că mie îmi plac break-urile, în special cele dinamice, capabile nu doar să accelereze repede, dar să ofere și mai multă practicabilitate pentru o familie sau pentru cei cu un stil de viață mai activ.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/