Tarife plafon pentru marţi, 29 martie. Motorina s-a apropiat cel mai mult de 27 de lei pentru un litru

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Suntem în ultimele zile ale lunii martie şi intrăm în scurt timp în a doua lună a sezonului de primăvară. Vremea de afară ne încălzeşte, însă preţurile la carburanţi, dacă sincer, încă nu. Noile tarife plafon stabilite de ANRE vor face, ca de mâine, să vedem preţuri mai mari afişate la panouri.

Benzina cu cifră octanică 95 nu va costa mai mult de 27.11 lei pentru un litru, iar motorina standard se va găsi cu maximum 26.97 lei pentru un litru! Este cea mai minimă diferenţă de preţ între cele două tipuri de carburanţi!

Până acum, cel mai mare tarif plafon la motorină a fost cel stabilit pentru 16 martie – 26.92 lei. După ce a coborât până la 26.16 lei, acum preţul s-a ridicat din nou şi l-a depăşit pe cel record anterior.

Amintim că jucătorii de pe piaţa produselor petroliere din Republica Moldova, care au reţele de staţii de alimentare, nu au voie să afişeze la panou preţuri mai mari decât cele stabilite de ANRE. După posibilitate şi dorinţă ei pot vinde carburanţii fie cu preţurile maximale calculate de ANRE, fie cu unele mai mici decât acestea.

Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară.

Iată cum se formează preţurile la nivel internaţional:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/