(video) Test Drive: Noul Venucia V-Online

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Venucia V-Online este un crossover produs de întreprinderea mixtă Dongfeng Nissan, sub marca Venucia pe care au creat-o. Da, este o altă mașină chineză pe care am luat-o la test, însă aceasta are un atu. Folosește în trenul de rulare componente Nissan, respectiv din alianța din care face parte Nissan, iar asta nu are cum să nu inspire o mai mare încredere.

V-Online este un plug-in hybrid (PHEV), care combină un motor pe benzină de 1.5 litri cu un electromotor. Acest lucru îi oferă o autonomie totală de peste 1000 km, cu o funcționare predominant electrică în mediul urban.

Modelul are un design modern, cu o grilă frontală distinctivă și un profil fastback sportiv. Este dotat cu o serie de caracteristici de înaltă tehnologie, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil mare, un instrumentar digital și diverse funcții de asistență a șoferului. Oferă un interior spațios și confortabil, cu loc suficient pentru cinci pasageri și bagajele lor (peste 1500 litri).

Venucia V-Online este o opțiune decentă pentru cei care caută un SUV compact, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și dotat cu o varietate de caracteristici.

Sperăm să vă placă reportajul! Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise