(video) Test Drive: Tesla Model 3 Long Range – cu autopilotul prin Moldova

0

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Daniliuc

Trebuie să recunosc că mi-am dorit destul de mult să conduc o Tesla Model 3. Au ceva creațiile astea ale lui Elon Musk care te atrage și asta e valabil și pentru acest model.

Pentru că nu sunt foarte multe exemplare Model 3 în Moldova a trebuit un pic să aștept acest test drive, dar într-un final iată că vă putem prezenta astăzi un reportaj amplu dedicat celui mai mic model din gama Tesla. Norocul meu a fost ca băieții de la AutoHaus.MD să aibă o asemenea mașină în vânzare!

Partea bună este că mi-au oferit la test varianta Long Range capabilă de o autonomie de 560 de kilometri în ciclul WLTP! Iar în plus, exemplarul testat mai dispune și de sistemul de pilotare automată pe care l-am încercat la finalul test drive-ului în drum spre Chișinău!

Sperăm să vă placă reportajul nostru și vă invităm să fiți alături de noi pentru că urmează mai multe test drive-uri și reportaje speciale exclusive pe AutoBlog.MD.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: Tesla Model X P90D

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata