(video) Toyota RAV4 în sfârșit are un sistem multimedia modern. Cum arată în realitate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota a început să trimită la dealeri din Europa şi Asia noul RAV4 Hybrid/PHEV din gama anului 2023. Amintim că o listă de noutăţi au fost anunţate pentru model la mijlocul anului curent, iar două dintre ele sunt deosebit de importante deoarece asigură interacțiunea şoferului cu maşina.

S-a introdus pe acest crossover atât un panou de bord digital complet nou, cât şi noul sistem multimedia care este disponibil deja pe alte modele! Iată cum arată în realitate.

Pe RAV4, cel mai recent sistem multimedia Toyota va fi operabil pe un monitor de 10.5 inchi de înaltă definiție. Standard, în funcţie de piaţă, include navigaţie bazată pe cloud, pachet de date „Smart Service” cu o valabilitate de patru ani, un nou asistent vocal, compatibilitate cu Android Auto prin cablu şi cu Apple CarPlay wireless şi alte funcţii care implică inclusiv sistemele de asistenţă de la bord.

Opţional este disponibil acelaşi sistem multimedia, însă cu sistem de navigaţie încorporat care foloseşte un modul GPS, ceea ce înseamnă că va funcţiona chiar şi offline.

Cât priveşte noul panou de instrumente digital, şi acesta vine cu o serie de setări flexibile de afișare. Există o gamă de patru stiluri (Casual, Smart, Sport și Tough), trei aspecte și alte opțiuni de personalizare pentru monitorul TFT de 12.3 inchi. Acest ecran vine standard pe toate versiunile RAV4, cu excepția celei de bază care utilizează un monitor de 7.0 inchi.

Noul RAV4 2023 este aşteptat şi în Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise