(video) Trafic infernal pe şoseaua principală din Los Angeles, în ajun de Ziua Recunoştinţei

(update 28.11.2019) Nu am stat să actualizăm articolul în 2018 pentru că situaţia se repetă de la an la an, însă de această dată se anunţă un al doilea cel mai mare număr călătorii care vor fi făcute în aceste zile potrivit unei analize a Asociaţiei Americane de Automobilism (AAA).

În total peste 55 de milioane de oameni (+1.6 milioane sau +.2.9% faţă de anul trecut) vor realiza în aceste zile o călătorie pe o distanţă minimă de 80 de km, cifra devenind a doua cea mai mare de la recordul înregistrat în 2005, după ce din anul 2000 AAA a început să monitorizeze situaţia la acest capitol.

Cu maşinile se vor deplasa în jur de 49.3 milioane de oameni (+2.8% faţă de anul trecut), 4.45 milioane (+4.6%) vor opta pentru avioane, iar 1.48 milioane (+1.4%) vor alege să călătorească cu trenuri, autobuze sau nave maritime.

Ca de obicei, cel mai infernal trafic se înregistrează în marile oraşe, iar Los Angeles este unul dintre ele. Iată ce s-a întâmplat acum câteva ore local pe şoseaua principale care are câte şase benzi per sens:


(22.11.2017) Privelişte incredibilă şi în acest an pe şoseaua principală din Los Angeles. Postul de televiziune CBS a surprins o panoramă de la înălţime cu ajutorul unui elicopter. Din imaginile video se poate vedea că drumul 405 este încărcat la maxim de maşini.

Amintim că şoseaua 405 este considerată un drum principal din metropola americană. Aceasta leagă partea de nord a oraşului Los-Angeles de San Fernando Valley, o zonă cu o populaţie foarte densă.

Potrivit unei analize a Asociaţiei Americane de Automobilism (AAA), în acest an circa 51 de milioane de americani vor călători pe o distanţă de cel puţin 80 de kilometri, ceea ce este cu 3.3% mai mult decât anul trecut. Astfel, toate căile de transport vor fi folosite de un număr suplimentar de 1.7 milioane de oameni, lucru care nu s-a mai văzut din 2005 (58.6 milioane).

Perioada de călătorii cu ocazia Zilei Recunoștinței este definită ca fiind între miercuri, 22 noiembrie şi până duminică, 26 noiembrie. Însuşi Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving Day) este marcată în SUA în fiecare a patra zi de joi din luna noiembrie.

Vezi care a fost situaţia de anul trecut: (video) Unde s-au pornit cu toţii? Ambuteiaj infernal pe şoseaua principală din Los Angeles

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/