Americanii au întocmit o listă de mașini care vor parcurge cu ușurință cel puţin 350.000 km. Jumătate sunt Toyota

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

iSeeCars a întocmit o listă cu cele mai fiabile mașini care pot parcurge fără probleme peste 350.000 de km. Studiul a fost efectuat la scară largă, fiind intervievați în perioada ianuarie-octombrie 2022 peste două milioane de proprietari de mașini rulate, lansate în ultimii 20 de ani, cu o prezență a modelului pe piață de cel puţin 10 ani.

Condiția principală pentru a ocupa locul în top: cel puțin 2.5% dintre reprezentanții modelului să aibă un parcurs de cel puțin 200.000 de mile.

Lider este Toyota, care a dominat în mod repetat ratingurile de fiabilitate. Primul loc a fost ocupat de marele Sequoia, care, potrivit sondajelor, parcurge în medie peste 477.000 de kilometri fără probleme majore care să-l trimită definitiv la piese sau casare.

Interesant este că legendarul Land Cruiser s-a clasat pe locul doi, deşi nu la distanţă mare. Locul al treilea a fost ocupat de Chevrolet Suburban (428 mii km).

*Parcursurile sunt indicate în mile

Separat, iSeeCars a compilat liste care prezintă cele mai fiabile SUV-uri, pickup-uri, monovolume, sedanuri şi hatchback-uri cu motoare cu ardere internă, modele hibride. Există şi o listă a celor mai fiabile electromobile, însă aceasta constă doar din două modele.

Analiștii au remarcat că ratingul confirmă popularitatea SUV-urilor cu trei rânduri pe piața americană, ca fiind cele mai utilizate mașini. Pickup-urile sunt, de asemenea, luate în considerare ca fiind populare, dar în acest segment modelele japoneze le-au depășit pe cele americane în ceea ce privește rezistenţa.

Reprezentanți iSeeCars au mai declarat că studiul lor nu este destinat să demonstreze parcursul maximal al acestor modele. Ratingul include indicatorii medii ai odometrelor, iar majoritatea mașinilor studiate continuă să funcționeze şi să adune kilometri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/