Un dealer din California a vândut un Bugatti Chiron și un Pagani Huayra pentru Bitcoini

Concomitent două super maşini de model Bugatti Chiron și Pagani Huayra și-au găsit un proprietar în showroom-ul dealerului Pagani Newport Beach din California. Acestea au fost achiziţionate de un investitor în criptovalută, care a decis să plătească pentru ele cu Bitcoini, scrie DuPont Registry.

Vezi şi: Își vinde McLaren-ul doar pe Bitcoin. De câte monede este nevoie pentru a procura această bijuterie

Nu fiecare om de afaceri de astăzi are încredere în această valută virtuală nouă – Bitcoin, deoarece cursul său de schimb a început să crească prea repede și s-ar asemăna cu un balon umflat al piramidelor financiare. Cea mai mare valoare față de dolarii americani a fost înregistrată în decembrie 2017, fiind de peste 19.000 de dolari pentru un bitcoin.

Unii experți prevăd că până la sfârșitul anului 2018, acesta va ajunge până la 50.000-60.000 de dolari. În acelaşi timp, moneda poate scădea rapid din deoarece nu ar fi asigurată în nici un fel. Aşa că riscul şi-l asumă fiecare.

Vezi şi: Directorul unui salon auto a încercat să vândă un Bentley pentru Bitcoini. A intervenit Procuratura

Posibil că din această cauză clientul a decis să-şi vândă monedele, investindu-le în maşini exorbitant de scumpe, dar care peste un timp sigur vor crește în preț. Pentru ambele mașini a căror valoare este de aproximativ 6 milioane de dolari, acesta a plătit conform cursului actual aproximativ 565 BTC.

Amintim că un Bugatti Chiron este propulsat de un W16 cu patru turbine, care produce 1.500 de CP şi 1.600 Nm de cuplu. În total vor exista pe planetă doar 500 de exemplare.

De cealaltă parte, modelul Pagani Huayra a fost produs în doar 100 de exemplare şi dispune de un motor V12 produs de Mercedes-AMG, care dezvoltă 730 de CP şi 1.000 Nm de cuplu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/