(video/update) Detalii despre operaţiunea nocturnă din capitală! Mulţimea de echipaje de poliţie s-a adunat de fapt să reţină nişte femei

(update 14:25) Iată şi informaţiile oficiale pe caz. Aseară, în jurul orei 21:00, fiind implicați în serviciu, pe strada Petricani din capitală, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Audi care a trecut la culoarea roșie a semaforului.

Imediat automobilul a fost stopat. La volan se afla o tânără de 19 ani, iar pe bancheta din spate încă cinci femei, printre care și o minoră de 12 ani. La solicitarea de a prezenta actele, tânăra care conducea mașina a refuzat categoric (pentru că nici nu le avea), coborând din automobil împreună cu pasagerele, care au început să filmeze, să se comporte agresiv și să numească angajații poliției cu cuvinte necenzurate.

Ținând cont de faptul că toată scena se petrecea sub ochii unui prunc, aflat și el în mașină, polițiștii le-au cerut femeilor de nenumărate ori să se calmeze, însă ultimele nu au reacționat. În situația creată, ofițerii au fost nevoiți să aplice mijloacele speciale – gaze lacrimogene – care au acțiune de moment și nu provoacă consecințe sănătății. Celei mai agresive dintre femei i-au fost aplicate chiar şi cătușele!

La fața locului au intervenit câteva echipaje de la Direcția de poliție Centru și BPRO, pentru a le escorta la Inspectoratul de Poliție Rîșcani. Ulterior, s-a stabilit că mașina aparține mamei fetei aflate la volan, aceasta fiind și una dintre pasagere, care cu câteva zile în urmă a fost sancționată de ofițerii INSP pentru ignorarea culorii roșii a semaforului.

În consecință, au fost pornite trei proceduri contravenționale: proprietarei autovehiculului pentru predarea conducerii vehiculului către o persoană care nu are permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație; iar tinerei de la volan pentru condus fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație, precum și neglijarea semnalului de interzicere al semaforului.

Nimeni din automobil nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate, după cum se credea anterior, în baza declaraţiilor martorilor!


(9:38, ştire iniţială) Operaţiune nocturnă în capitală! Mai multe echipaje de poliţie au oprit o maşină cu pasageri beţi

Aproximativ 10 echipaje de poliţie ale INSP au fost implicate într-o operaţiune care s-a desfăşurat în seara târzie a zilei de ieri. Din primele informaţii neoficiale de care dispunem, poliţiştii s-au angajat în urmărirea unui automobil înmatriculat în stânga Nistrului, al cărui conducător nu s-a oprit la solicitare.

Şoferul ar fi fost în stare de ebrietate şi a încercat să se ascundă, însă oamenii legii i-au organizat o ambuscadă. Un martor afirmă că şi pasagerele de la bordul automobilului ar fi fost în stare de ebrietate.

Urmează în scurt timp să primim informaţii oficiale de la poliţie despre cele întâmplate.

Iată ce imagini au apărut în spaţiul online în seara zilei de ieri:

FOTO: facebook.com/aliona.zaharova.79
VIDEO: facebook.com/Vitalik Vitalik
VIDEO: facebook.com/musienco.inna

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/